Ha esetleg tetszik az írásom, nézz be! : http://wonderland-storiies.blogspot.com/

2013. január 6., vasárnap

# Prologue

Hello!
Meghoztam a prológust.Kérlek, ha tetszik (és ha nem) írjatok hozzászólást, kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondoltok a történetről :) És, ha lehet, használjátok a "Tetszik", illetve a "Nem tetszik" gombot.Köszönöm :) alice. ~
Btw.:ha tetszik, iratkozzatok fel ;)




Alicia Vivian Carter.Egy átlagos 14 éves lány, barátokkal, hobbikkal és mindennel, amire egy tizenévesnek csak szüksége lehet.Egy apró tény viszont kiemeli őt társai sorából.Mégpedig, hogy egy királyi család sarja.De míg szülei a palotában uralkodnak, ő nagynénjével és unokatestvérével él szülővárosában, akik szintén nem kérnek a pompából és csillogásból.Egészen addig, míg egy nap váratlanul levelük érkezik, melyben a szülők értesítik őket, hogy lányukra London palotájában egy korona vár.Ezt a napot jogosan jegyezheti be főszereplőnk, piros betűs napjai közé.Csak éppen rossz értelemben.Ilyenkor felmerül a kérdés.Miért?Miért nem ragadja meg egy tinilány ezt a nem mindennapi lehetőséget?És hogyan fogja viselni a szülők által rákényszerített szerepet?No, és vajon ki fogja őt kiszabadítani a palota fogságából?Ki lesz az ő lovagja?

5 megjegyzés:

  1. Szia,nagyon tetszik,hamar hozd az első részt.
    Egy kérdés: a főszereplő nem a Sok sikert Cahrlie-ban játszott?

    VálaszTörlés
  2. Szia, köszi :)) De, abban, és még a WOWP-ban is, ahonnan én őt ismerem :)) <3

    VálaszTörlés
  3. Szia! Annyira szépen,és érthetően fogalmazol,hogy a Prológussal is levettél a lábamról!:)) Érdekesen hangzik a sztori,de remélem azért a másikat is folytatni fogod mellette.:) Siess az első résszel!;))
    xoxo Vicky*-*

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, és persze, folytatni fogom, az marad az elsődleges blogm :)) <3

    VálaszTörlés
  5. Szia! Erdekesnek igerkezik:D Kivancsian varom a kovetkezo reszt:D

    VálaszTörlés